Stanley Cup 2011

01.05.2011 00:00

První květnovou neděli se konal další ročník miniturnájku ve volejbalových deblech Stanley Cup. Tentokrát se díky pozdějšímu termínu mohl turnaj konat už venku a tak jsme hráli na Dobešce, kterou laskavě zajistil Železňák. Rodina Železných se také postarala o bohaté občerstvení, čímž jí tímto děkuji!

Dorazilo 11 dvojic, či spíše 10,5, neboť Boban sdílel s Kubou Míšu, protože žádnou partnerku bohužel nesehnal. Kromě už ostřílených deblových borců a borkyň jako Baterka s Julií, jeho bratr Petrus se Simčou, už zmiňovaný Boban nebo Železňáci se objevilo na turnaji i několik nových tváří. Velmi slušný výkon podaly dvojice Opět nic a již zmiňovaný Kuba - Míša. Obě dvojice se probojovaly do vyřazovacího pavouka, kde sice hned první kolo vypadly, ale jejich výkon byl příslibem do budoucna, pokud vydrží.

Podobně však dopadly i zkušenější dvojice Stanley - Martina a Rohlík - Blanka, které tentokrát narazily v prvním kole KO na protivníky nad jejich síly. V semifinále tak bojovaly už jen velmi zkušené dvojice. V prvním semifinále bojovala dvojice Boban - Míša proti favorizovaným Železňákům. Boj to byl velmi vyrovnaný a rozhodoval až třetí set, kde se přeci jen projevila větší zkušenost ostřílené rodinné dvojice Železných.

V druhém semifinále se svedl bratrovražedný souboj Pavelků, z kterého vyšel vítězně jako již mnohokrát Jiří (Baterka) s Julií.

Souboj poražených pak vyhrála po boji dvojice Boban - Míša a získali tak třetí místo na turnaji.

Ve finálovém souboji, který byl vlastně reprízou loňského finále, od začátku dominovala dvojice Železných a nedali Baterkovi s Julií mnoho šancí. A tak se opakoval i finálový výsledek a tím i pořadí na prvních dvou místech. Vítězství opět získali Míra a Gábina Železných a na druhém místě skončili Baterka - Julie.

Všichni ocenění na prvních třech místech získali diplomy a drobné věcné ceny (lahvičku alkoholu) :-))

 

Pořadí:
  1. Železňák + Gábina
  2. Baterka + Julie
  3. Boban + Míša
  4. Petrus + Simona

 Další fotky najdete v Galerii

StS.